Alle voordelen

Niets vervelender dan een smartphone of tablet met een gebroken scherm. Wij repareren het scherm binnen de dekking voor jou.

Gebroken scherm Niets vervelender dan gebroken scherm. Wij repareren het scherm binnen de dekking voor jou.

Diefstal na inbraak Bij diefstal met braaksporen is je toestel verzekerd en krijg je via de verzekering een nieuw toestel.

Gratis toestel bij abonnement ook te verzekeren Je kunt je gratis toestel verzekeren met de bon van jouw telefoon-abonnement.

Waterschade Telefoon nat geworden door een regenbui of koffie over je apparaat laten vallen? Valt gewoon binnen de dekking.

Brandschade Natuurlijk zal brandschade gedekt zijn op je inboedel. Maar daar vindt een afschrijving plaats. Bij ons niet: in geval van brand krijg je direct een vervangend toestel.

Maandelijks opzegbaar Verzekering opzeggen? Ook dat kan gewoon, je wilt niet vastzitten aan langdurige contracten als je de verzekering niet meer wilt.

Leentoestel Duurt de reparatie langer dan verwacht? Dan krijg je een leentoestel dat vergelijkbaar is met jouw telefoon tijdens de reparatie als je deze module aan hebt staan.

Langere garantie De fabrieksgarantie van 1 of 2 jaar op je laptop of tablet kun je verlengen door hier een aanvullende verzekering voor af te sluiten.

Klantenservice CoverYou heeft 4 fantastische support-medewerkers die voor je klaar staan indien er problemen met jouw toestel ontstaan.

Pick-up & Returnservice Koerier haal- en brengservice. Je toestel wordt gehaald en gebracht door een koerier bij schade op onze kosten. Zonder deze module ben je zelf verantwoordelijk voor de verzending naar ons reparatiecentrum per post.