Over CoverYou

 

CoverYou is het internetlabel van QSX en daarmee kunnen wij een lage premie aanbieden en toch een topservice aanbieden. CoverYou bestaat uit een gedreven team dat jou graag helpt bij het betaalbaar houden van je smartphone, tablet en laptop. Dat doen we met een glimlach en een altijd gericht op onze klanten.

 

Ontstaan Coveryou

In 1985 is het grondwerk voor verzekeraar CoverYou Verzekeringen gelegd. Collega’s Yvonne Geijs en Willem Schuil trokken de stoute schoenen aan om afscheid te nemen van hun werkgever om vervolgens zelf verzekeringsbedrijf QSX Intermediaries BV op te zetten. De eerste 24 jaar hield QSX zich bezig met het vinden van oplossingen van complexe verzekeringsvraagstukken waar grootzakelijke, wereldwijd opererende klanten mee worstelden. Een vakgebied dat door velen door zijn ingewikkelde polissen en voorwaarden al gauw als saai betiteld wordt.

 

 

Maar in 2008 had saai zijn langste dagen bij QSX gehad. Als gevolg van de snelle ontwikkelingen binnen de IT sector in de jaren ’90 en ’00’s ontstond er vraag naar een nieuwe vorm van verzekeren, één die speciaal uit de hoek van de consumenten kwam. Men raakte meer en meer verknocht aan alle hippe smartphones, tablets en notebooks die hen door Apple, Samsung en andere fabrikanten aangeboden werden. Het grote publiek realiseerde zich echter dat deze liefde voor dit soort dure  apparatuur ook financiële consequenties met zich mee bracht; specifiek als door vallen of stoten, vochtschade of diefstal al dit moois verloren zou gaan. De consument liet doorschemeren hiervoor een verzekeringsoplossing te worden aangeboden. Een verzoek koren op de molen van QSX - oplossingen voor verzekeringsvraagstukken vinden.

 

In dat jaar richten Yvonne en Willem dochteronderneming CoverYou Verzekeringen op met als enig doel verzekeringen aan te kunnen bieden voor mobiele apparatuur tegen de meest concurrerende prijzen, uitsluiting van alle onnodige tussenschakels en de meest uitgebreide verzekeringsdekking. Een samenwerking tussen QSX en de oudste en meest financieel krachtige verzekeraar in de wereld, Lloyd’s of London, werd aangegaan. QSX’s doortastbaarheid en Lloyd’s verzekeringstechnische kennis leidden tot de ontwikkeling van unieke verzekeringsvoorwaarden, waarbij de klant zelf kan bepalen welke risico’s hij wil behouden en welke risico’s hij wenst over te dragen aan de verzekeraar.

 

CoverYou Verzekeringen is aangesteld als gevolmachtigde van Lloyd’s waardoor het gemachtigd is zelf de polisvoorwaarden en schadebehandeling in Nederland uit te voeren.

 

Naam en adres

CoverYou Verzekeringen

Postbus 2213

7420 AE Deventer

 

Bereikbaarheid

Je kunt ons op de navolgende manieren bereiken:

Telefoon: +31 (0) 88 007 1 007

E-mail: info@coveryou.nl

Website: https://www.coveryou.nl

Post: Postbus 2213, 7420 AE Deventer

 

Telefonische bereikbaarheid: Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken van 09.00 tot 17.00 uur.