Zakelijke verzekeringen voor telefoons, tablets en laptops

Tot 5 toestellen kun je tegelijk verzekeren via onze website. Je kunt in het afsluitproces toestellen toevoegen. Wil je meer toestellen verzekeren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Factuur van verzekering

De factuur van de verzekering kun je op je bedrijfsnaam laten zetten. Je kunt je bedrijfsnaam invullen in het afsluitproces. Onze administratie zal een factuur opmaken op uw bedrijfsnaam die u kunt opnemen in uw administratie.

Zakelijke laptop verzekeren

Zakelijke laptops kun je verzekeren via onze website. Je kunt in het bestelproces je bedrijfsnaam opgeven en wij sturen dan per e-mail een factuur op, zodat je deze voor je boekhouding kunt gebruiken. Je kunt via de website tot 4 toestellen tegelijk afsluiten. Wil je meerdere toestellen verzekeren? CoverYou verzekert een groot aantal bedrijven en scholen met een portfolio van 5 tot 5.000 devices. Neem contact op met onze klantenservice op 088-0071007 om een offerte op maat op te vragen vanaf 5 devices.

Zakelijke tablet verzekeren

Tablets zijn handig voor in vergaderingen en om op locatie bij een klant werk te laten zien. Een gebroken scherm zorgt ervoor dat het werk dat je wilt laten zien niet optimaal uit de verf komt. Sluit een verzekering af bij CoverYou om val- en stootschade en waterschade (of koffie over een tablet) te verzekeren.

Zakelijke telefoon verzekeren

Je belt veel met je zakelijke telefoon en deze verzeker je via CoverYou, zodat je bereikbaar blijft, ook als je een schade krijgt. CoverYou biedt een leentoestel op het moment dat een schadebehandeling langer duurt dan verwacht. Sluit de verzekering af via de website en vul je bedrijfsnaam bij gegevens in. Je krijgt dan een factuur in je e-mail voor de boekhouding.

Zakelijk reizen? Ook in het buitenland gedekt!

Reist uw personeel veel? De CoverYou verzekering zorgt voor een optimale dekking voor uw devices. In het buitenland zijn schades aan smartphones, tablets en laptops ook gedekt. Zakelijke reisverzekeringen dekken schade aan elektronische apparaten vaak niet volledig. CoverYou biedt de ideale oplossing voor ondernemen in het buitenland.

Telefoon verzekeren

Tablet verzekeren

Laptop verzekeren