Zakelijke verzekeringen voor telefoons, tablets en laptops

Wil je meer toestellen verzekeren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Zakelijke laptop verzekeren

Zakelijke laptops kun je verzekeren via onze website. Je kunt in het bestelproces je bedrijfsnaam opgeven. Je kunt via de website meerdere toestellen afsluiten. CoverYou verzekert een groot aantal bedrijven en scholen met een portfolio van 5 tot 5.000 devices. Neem contact op met onze klantenservice op 088-2500 630 om een offerte op maat op te vragen vanaf 50 devices.

Zakelijke tablet verzekeren

Tablets zijn handig voor in vergaderingen en om op locatie bij een klant werk te laten zien. Een gebroken scherm zorgt ervoor dat het werk dat je wilt laten zien niet optimaal uit de verf komt. Sluit een verzekering af bij CoverYou om val- en stootschade en waterschade (of koffie over een tablet) te verzekeren.

Zakelijke telefoon verzekeren

Je belt veel met je zakelijke telefoon en deze verzeker je via CoverYou, zodat je bereikbaar blijft, ook als je een schade krijgt. Sluit de verzekering af via de website en vul je bedrijfsnaam bij gegevens in. Je krijgt dan een factuur in je e-mail voor de boekhouding.

Zakelijk reizen? Ook in het buitenland gedekt!

Reist uw personeel veel? De CoverYou verzekering zorgt voor een optimale dekking voor uw devices. In het buitenland zijn schades aan smartphones, tablets en laptops ook gedekt. Zakelijke reisverzekeringen dekken schade aan elektronische apparaten vaak niet volledig. CoverYou biedt de ideale oplossing voor ondernemen in het buitenland.

Telefoon verzekeren

Tablet verzekeren

Laptop verzekeren