laptop

Laptop verzekeren

Verzeker je laptop vanaf € 5,49 p/m voor valschade, waterschade en diefstal. Selecteer het merk en de prijs van je laptop om de premie voor jouw laptop te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Tot 1 jaar na aanschaf te verzekeren.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Goedkope laptopverzekering vanaf € 5,49 per maand

CoverYou verzekert jouw laptop al vanaf €5,49 p/m tegen val- en stootschade, brandschade én waterschade. Deze schades vallen allemaal binnen onze ruime standaarddekking om jouw laptop te verzekeren. Je kunt optioneel ook aanvullende modules for hun laptop afsluiten. Ken jij onze Macbook verzekering of HP laptopverzekering al?

Val- en stootschade aan je laptop verzekerd

Een laptop is lekker mobiel en kan je overal mee naartoe nemen. Maar als je per ongeluk je laptop een keer laat vallen kan dat desastreuze gevolgen hebben voor je laptop. Een gebroken scherm is vervelend, maar als je laptop een val maakt, dan is het moederbord vaak kapot en kun je neit meer werken op je laptop. Als je zelf deze reparatie moet doen, dan kan dit flink in de kosten lopen. Als je je laptop verzekert via CoverYou zijn deze kosten gedekt.

Waterschade laptop verzekeren

Een kop koffie, een glas water heb je eigenlijk best vaak in de buurt van je laptop staan. Als je laptop daardoor nat wordt, dan gaat de elektronica aan de binnenkant van je laptop roesten. Na een paar maanden zal je laptop niet meer werken. Erg vervelend, want je laptop is in veel gevallen total loss. Daarom hebben wij waterschade meegenomen in de basisdekking, zodat dit soort ongelukken ook binnen de verzekering vallen.

Diefstal laptop verzekeren

Met de module diefstal ben je verzekerd als je laptop onder bedreiging met geweld wordt afgenomen. Ook ben je verzekerd als je laptop gestolen wordt uit je huis, auto of andere afgesloten ruimte. Er moeten wel sporen van braak zijn en je toestel moet uit het zicht opgeborgen zijn.

Betaling per maand

Onze laptopverzekering kun je afsluiten per maand. Bij een maandelijkse betaling wordt het bedrag automatisch afgeschreven van je rekening. 

Zakelijke laptop verzekeren

Ook je zakelijke laptop kun je via CoverYou verzekeren. Je ontvangt dan een factuur op naam van je bedrijf en de kosten worden van je zakelijke rekening afgeschreven. Je kunt je bedrijfsnaam doorgeven in het afsluitproces.

Studenten laptopverzekering

Veel studenten hebben een laptop voor hun studie.Onze goedkope laptopverzekering is erg geschikt voor studenten.

Waarom laptop verzekeren?

Met je laptop ben je lekker mobiel en kun je overal werken. Op je werk, op school of in een café je kiest zelf waar je werkt. Maar doordat je jouw laptop overal mee naartoe neemt heb je wel meer risico op schade aan je laptop. Omdat laptops niet goedkoop is het verstandig om een verzekering af te sluiten voor je laptop. Als je je laptop per ongeluk laat vallen overleeft die het meestal niet namelijk. De elektronica in een laptop is gevoelig voor val- en stootschade. Met een verzekering bij CoverYou kun je onbezorgd genieten van je laptop. En als er wat gebeurt, dan zorgt CoverYou voor reparatie. Je kunt verschillende merken laptops verzekeren bij CoverYou. Onze meest verzekerde laptops zijn Mac book pro verzekeringen, een mac book air verzekering en de Asus Transformer book verzekering.

Notebook verzekeren

Een notebook is een dunne laptop die je overal mee naartoe kunt nemen. De naam 'notebook' is dus eigenlijk verouderd, want de meeste laptops zijn dun, mobiele laptops. Een notebook is de Macbook Air bijvoorbeeld of de Lenovo Yoga. Deze notebooks verzeker je via deze website door het merk of het model op te zoeken.

Netbook verzekeren

Netbooks zijn dunne laptops die niet veel rekenkracht nodig hebben, omdat ze met name gebruikt worden om te surfen op het net en tekstverwerking te doen. De nieuwe Macbook of de Asus EEEbook zijn voorbeelden van netbooks. Nog extremer zijn de Chromebooks. Deze netbooks hebben internetverbinding nodig en je kunt alleen in je browser werken. Je kunt een Chromebook alleen gebruiken voor internetapplicaties (websites) en tekstverwerken via Google Docs. Chromebooks zijn erg goedkoop en daarom geschikt als je veel op internet werkt en alleen surft en video's bekijk op YouTube. Bekijk hier onze speciale Chromebook verzekering.

Ultrabook verzekeren

Een ultrabook is een dunne en lichte laptop die supersnel opstart door een SSD-schijf. Wil je het maximale vermogen uit een laptop halen? Dan kies je voor een ultrabook. Voorbeelden zijn de Toshiba Satellite of de HP Pavilion. Apple Macbooks zijn ook ultrabooks. CoverYou is gespecialiseerd in het verzekeren van Macbook. Bekijk hier al onze Macbook verzekeringen. Ook de Zenbook van Asus is een ultrabook.

2-in-1 laptop verzekeren

Wil je een 2-in-1 laptop en tablet verzekeren? Afhankelijk van het apparaat kun je dan onze tabletverzekering afsluiten of een laptopverzekering. Een Surface Pro 3 is een tablet, omdat het toetsenbord niet standaard meegeleverd wordt. Kun je het scherm losklikken, maar koop je het apparaat met toetsenbord eraan vast? Dan is er sprake van een laptop die convertible is. Een 2-in-1 laptop zie je steeds meer. Ook de prijs en de naam van de fabrikant kan een indicatie zijn.

CoverYou verzekert alle merken laptops, zoals: samsung laptop verzekeren, acer laptop verzekeren, asus laptop verzekeren, dell laptop verzekeren, fujitsu laptop verzekeren, hp laptop verzekeren, lenovo laptop verzekeren, microsoft laptop verzekeren, packard bell laptop verzekeren, panasonic laptop verzekeren, toshiba laptop verzekeren.