laptop

Acer Laptop verzekeren

Acer laptop verzekeren? Vanaf €5,49 p/m: valschade, waterschade en diefstal. Betaal per maand of per jaar. Selecteer je laptop in het overzicht om de premie voor jouw laptop te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Tot 1 jaar na aanschaf te verzekeren.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Acer laptop verzekeren

Acer maakt fantastische notebooks en laptops in verschillende categorieën. Er zijn hybride laptop/tablets zoals de Aspire E11 en ook volledige 17-inch laptops zoals de V Nitro. Al deze toestellen kun je verzekeren met onze Acer laptopverzekering. De laptops van Acer draaien op Windows.

De CoverYou verzekering dekt jouw Acer laptop tegen schade door vallen en stoten, waterschade zoals een kop koffie over je laptop, diefstal met braakschade en brandschade. Ook kun je de verlengde garantie vanuit Acer uitbreiden met onze module verlengde garantie. Je kunt je laptop verzekeren tot 1 jaar na aanschaf met de originele aankoopbon (een PDF is ook voldoende).

Acer Aspire verzekeren

De Acer aspire reeks bestaat uit tablet/notebook hybrids, uit aluminium notebooks en uit grotere laptops voor zwaardere programma’s.

Acer zakelijke laptop verzekeren

Heb je jouw Acer laptop zakelijk gekocht? Geef je bedrijfsnaam dan op tijdens het afsluiten en je ontvangt een factuur op je bedrijf voor je administratie.

Acer laptop studentenverzekering

De Acer laptops zijn ideaal voor studenten, omdat het lichte, betrouwbare laptops zijn die niet al te duur zijn. Maar als je je laptop meeneemt naar school of college dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Verzeker daarom je Acer laptop met onze studentenverzekering.