laptop

Apple Laptop verzekeren

Macbook verzekeren vanaf €5,49 p/m: valschade, waterschade en diefstal in standaard-dekking. Betaal per maand of per jaar. Selecteer je macbook in het overzicht om de premie voor jouw macbook te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Tot 1 jaar na aanschaf te verzekeren.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

MacBook verzekeren

Apple maakt prachtige laptops met een stabiel besturingssysteem, maar helaas zijn dit wel prijzige laptops. Daarom is onze Macbook verzekering geschikt voor alle macbook varianten en ben je standaard verzekerd tegen valschade, diefstal, brandschade én waterschade. Onze Apple laptopverzekering heeft een ruime dekking en afhankelijk van jouw model MacBook ben je al verzekerd vanaf € 5,49 per maand. Ook kun je de fabrieksgarantie verlengen en daarmee ben je voordeliger uit dan de Apple Care pakket.

MacBook Pro verzekeren

De MacBook Pro is sinds 2011 vast onderdeel van de productlijnen van Apple en deze aluminium laptop wordt steeds dunner. Voor de Pro kun je zowel de 13 inch macbook pro verzekeren en de 15 inch mac book pro verzekeren. De grotere 17 inch laptops worden niet meer verkocht door Apple, maar kun je nog wel verzekeren als je de laptop het afgelopen jaar hebt gekocht. Sluit dan een 15 inch verzekering af. Het Retina-scherm is meeverzekerd buitenshuis en ook in het buitenland.

MacBook Air verzekeren

Deze laptop werd aangekondigd in een envelop omdat hij zo dun is. Je kunt zowel de 11 inch macbook air verzekeren en de 13 inch macbook air verzekeren. De laptop bij uitstek om mee te nemen waar je ook gaat, maar in de trein of in de auto of zelfs op de fiets kan je je tas per ongeluk wel eens laten vallen of ergens tegenaan stoten. Daarom verzeker je je MacBook Air bij CoverYou, want val- en stootschade is gedekt. Je kunt ervoor kiezen om een VIP-pakket af te sluiten, zodat je in het geval van een schade niet zelf je laptop hoeft op te sturen, maar komen de laptop dan halen en brengen hem weer langs bij je.

MacBook 2015 verzekeren

Ook de 12 inch Macbook kun je verzekeren bij CoverYou. Kies jij voor een gouden, grijze of een zilveren Macbook? Je hebt in ieder geval een ruime dekking voor jouw 2015 MacBook.

Verlengde garantie Macbook verzekeren

Wil je de garantie op je Macbook voor van binnenkomende onheil zoals het crashen van je laptop verlengen? Dat kan je ook bij CoverYou regelen. Je vinkt makkelijk deze module aan in stap 1 van het afsluiten van een verzekering.

Macbook nat geworden verzekeren

Als je MacBook nat geworden is en je hebt een verzekering afgesloten bij CoverYou dan valt dit binnen je verzekering. CoverYou heeft ook een iPhoneverzekering en een iPadverzekering.