laptop

Asus Laptop verzekeren

Asus laptop verzekeren? Vanaf €5,49 p/m: valschade, waterschade en diefstal. Betaal per maand of per jaar. Selecteer je laptop in het overzicht om de premie voor jouw laptop te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Tot 1 jaar na aanschaf te verzekeren.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Asus laptop verzekeren

Asus maakt notebooks, ultrabooks en transformer books. De CoverYou Asus laptopverzekering dekt schade aan al deze toestellen, zoals de Zenbook, Transformer book en nog veel meer.

Asus heeft laptops in verschillende groottes variërend van 10-inch tot 17-inch. Jouw laptop neem je overal mee naartoe en een ongeluk zit in een klein hoekje. Een laptop is bedoeld om op te werken en niet om continue bezig te zijn met het risico dat je laptop schade oploopt. Daarom hebben wij een CoverYou Asus laptopverzekering ontwikkeld die verzekert tegen valschade, zoals een gebroken scherm of een total loss. Maar je bent ook verzekerd tegen waterschade, zoals een regenbui én tegen diefstal. Dit zit allemaal in onze standaarddekking. Een ruime verzekering tegen een scherpe premie vanaf €5,49 per maand. Betaal je per jaar dan krijg je ook nog eens korting.

Asus Transformer book verzekeren

Heb jij een hybride laptop en tablet? Deze kun je via onze website afsluiten. Kun je jouw Asus toestel niet vinden, kijk dan bij de Asus tabletverzekering.

Asus gaming laptop verzekeren

Gaming laptops zijn gemaakt op de maximale prestatie te kunnen leveren, maar tevens mobiel te zijn. CoverYou is gespecialiseerd in gaming laptops verzekeren. Je bent bij ons dus aan het goede adres om je gaminglaptop te verzekeren.

Asus chromebook verzekeren

Asus Chromebook gekocht en wil je deze netbook verzekeren? Sluit dan een verzekering af via onze website.