laptop

DELL Laptop verzekeren

Dell laptop verzekeren vanaf € 6,68 p/m: valschade, waterschade en diefstal. Betaal per maand of per jaar. Selecteer je laptop in het overzicht om de premie voor jouw laptop te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Tot 1 jaar na aanschaf te verzekeren.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

DELL laptop verzekeren

DELL is een van de grotere laptopfabrikanten van de wereld en worden in Nederland veel verkocht. DELL heeft zowel zakelijke laptops, laptops voor thuisgebruik en gaminglaptops met

Inspiron laptop verzekeren

De Inspiron-reeks bestaat uit 3 series, de 3000 series, de 5000 series en de 7000 series. De betaalbare 3000 series is uitermate geschikt voor thuisgebruik. De 5000 series is een middensegment laptop met een full-HD touchscreen.

XPS laptop verzekeren

De XPS laptops van DELL zijn de topseries. Hier valt de Ultrabook in en de 2-in-1 notebook. Dit scherm kun je draaien en je transformeert je laptop in een tablet. De XPS serie verzeker je met onze laptopverzekering. Wil je een DELL tabletverzekering afsluiten klik dan hier.

Alienware laptop verzekeren

De Alienware laptops zijn de ultieme gaminglaptops, want hebben de hoogste specificaties zoals een desktop computer, maar zijn draagbaar. De laptops zetten geavanceerde gamingprestaties neer door de toepassing van de laatste technologie.

Dell zakelijke laptop verzekeren

DELL laptops worden ook veel zakelijk gebruikt. Heb jij je laptop zakelijk gekocht? Dan kan je ook via CoverYou een zakelijke verzekering afsluiten. Je kiest in het afsluitproces welke modules je wilt verzekeren en daar kun je ook je bedrijfsnaam invullen.