laptop

Fujitsu Laptop verzekeren

Fujitsu laptop verzekeren vanaf € 6,68 p/m: valschade, waterschade en diefstal. Betaal per maand of per jaar. Selecteer je laptop in het overzicht om de premie voor jouw laptop te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Tot 1 jaar na aanschaf te verzekeren.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Fujitsu laptop verzekeren

Fujitsu laptopverzekering vanaf €6,68 per maand. Geschikt voor alle typen laptops van Fujitsu. Verzekering dekt schade door vallen en stoten, diefstal en waterschade zoals een kop thee over je laptop.

Fujitsu maakt verschillende series laptops in verschillende prijsklassen.

De consumentenlaptops bestaan uit betaalbare 15-inch laptops, ook wel de Lifebook series genoemd. De kleinere 13-inch lifebook laptops zijn bestempeld als multimedia-laptops. De Lifebook Ultrabook is een toplaptop met een draaibaar scherm en de hoogste specificaties. De zakelijke laptops van Fujitsu hebben ook een touchscreen en zijn beschikbaar in verschillende groottes.
Fujitsu laptop zakelijk verzekeren is mogelijk bij CoverYou.nl. Je verzekert direct via de website en je kunt je bedrijfsnaam opgeven bij het invullen van je gegevens. Je bent direct verzekerd via een tijdelijke dekking voor jouw zakelijke laptop.