laptop

HP Laptop verzekeren

HP laptop verzekeren vanaf € 6,68 p/m: valschade, waterschade en diefstal. Betaal per maand of per jaar. Selecteer je laptop in het overzicht om de premie voor jouw laptop te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Tot 1 jaar na aanschaf te verzekeren.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

HP laptop verzekeren

HP laptopverzekering vanaf € 6,68 per maand en geschikt voor alle HP laptops. Verzekerd tegen valschade, waterschade, diefstal en geldig in het buitenland. Een ruime verzekering tegen een scherpe premie.

HP maakt ontzettend veel verschillende modellen laptop. Al deze modellen zijn te verzekeren via onze website.

HP Pavilion verzekeren

De HP Pavilion serie variëren enorm in prijs en dat komt door de hardware die in de laptops zit. Sommige Pavilion laptops hebben een touchscreen en meer vermogen en zijn daarom duurder. Onze HP Pavilion verzekering kan je voor alle modellen afsluiten.

HP Envy verzekeren

Deze Windows laptops van HP zijn gemaakt om de hele dag productief mee te zijn. Een desktop computer, maar dan draagbaar. De Envy reeks is wat duurder dan de andere laptop series van HP. Een verzekering afsluiten is daarom een verstandige keuze.

HP Chromebook verzekeren

HP maakt ook Chromebooks. Deze betaalbare netbooks gebruik je om mee te surfen en op de laptop zelf staat eigenlijk niet heel veel. Verzeker jouw HP chromebook via onze website. Wil je een andere chromebook verzekeren klik dan hier.

HP zakelijke laptop verzekeren

HP laptops worden veel zakelijk aangeschaft. CoverYou.nl biedt een ideale polis voor zakelijke gebruikers. Jouw zakelijke HP laptop verzeker je via onze site. Bij meer dan 5 toestellen kunnen we een speciale prijs voor je maken.