laptop

Lenovo Laptop verzekeren

Lenovo laptop verzekeren? Vanaf € 5,49 p/m: valschade, waterschade en diefstal. Betaal per maand of per jaar. Selecteer je laptop in het overzicht om de premie voor jouw laptop te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Tot 1 jaar na aanschaf te verzekeren.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Lenovo laptop verzekeren

Lenovo laptopverzekering vanaf € 5,49 per maand verzekerd tegen schade veroorzaakte door water en vocht, vallen en stoten en diefstal met braakschade. Een uitgebreide dekking voor jouw laptop, zodat je zorgeloos gebruik kunt maken van je Lenovo.

Lenovo is een bekende laptopfabrikant en alle laptops zijn via CoverYou te verzekeren. De ThinkPad collectie is enorm populair en dit is de meest gekozen laptopverzekering van CoverYou.

De Yoga-serie zijn ultradraagbare laptops die omgeklapt kunnen worden en ook als tablet gebruikt kunnen worden. Deze laptop is geschik voor zowel thuisgebruik en zakelijk gebruik. Zakelijke laptop verzekeren kan ook via CoverYou. Geef je bedrijfsnaam op en je ontvangt een factuur voor je administratie. De Flex-serie laptops van Lenovo kun je ook ombuigen, zodat je de laptop op verschillende manieren kunt gebruiken.

De Y-serie laptops en Z-serie bestaat uit entertainment laptops die je overal kunt gebruiken.

De dunne notebooks, zols de X-serie heeft ook een carbon laptop. Deze laptop is superlicht en daardoor erg mobiel.

De U-serie is een ultrabook die geweldige prestaties neer zet. Wil je jouw ultrabook verzekeren dan heb je dat via CoverYou.nl zo geregeld en ben je verzekerd tegen de meest voorkomende schades. Deze serie laptops heeft een touchscreen voor tien vingers gaan lang mee door hun batterijduur.
Chromebook van Lenovo verzekeren? De handzame N20 laptop verzeker je gemakkelijk via onze website in 3 simpele stappen.