tablet

Tablet verzekeren

Vanaf €4,92 p/m standaard valschade, waterschade én diefstal gedekt. Verlengde garantie optioneel. Betaal per maand of per jaar. Kies hieronder je tablet om de premie te zien.

  • Maandelijks opzegbaar.
  • Diefstal & waterschade verzekerd.
  • Tot 1 jaar na aanschaf te verzekeren.
  • Betaal per maand of per jaar.

Meer dan 15.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 30 jaar

Vragen? Bel 088-0071007

Goedkope tabletverzekering vanaf € 4,92 per maand

Voor €4,92 per maand ben je verzekerd tegen valschade, diefstal én waterschade. Dit valt allemaal binnen onze ruime dekking tegen een scherpe permie. Je kunt er zelf voor kiezen om verlengde garantie en ons VIP-pakket af te sluiten. Ken je onze iPadverzekering en Samsung Galaxy tabletverzekering al?

Phablet verzekeren

Wil je jouw phablet verzekeren? Als je kunt bellen met je toestel, dan kun je onze telefoonverzekering afsluiten. Zoek per merk of per model jouw phablet op. Bekende phablets zijn de iPhone 6 Plus, de Samsung Galaxy Note 3 en de HTC One M9. Deze phablets verzeker je direct via onze website.

Tablet/Laptop 2-in-1 verzekeren

Heb jij een convertible laptop gekocht waarbij je het scherm kunt losklikken van het toetsenbord? Dan heb je een 2-in-1 laptop gekocht. Als het toetsenbord standaard meegeleverd wordt bij de aankoop, dan is er sprake van een laptop die je kunt verzekeren met onze laptopverzekering. Heb je een tablet gekocht waar je optioneel een toetsenbord aan kunt koppelen, zoals de Surface Tab Pro 3? Dan is sprake van een tablet. Ook kun je kijken naar de schermgrootte. Meestal zijn de 2-in-1 laptops groter dan de tablets. De naam van de fabrikant speelt voor ons ook mee. Twijfel je of je een tablet of een laptop hebt? Neem dan contact op en wij hebben direct het antwoord voor je.

Waterschade tablet verzekeren

Limonade over je tablet kan gebeuren en meestal overleeft je tablet dat niet. CoverYou heeft daaom in de basidekking waterschade opgenomen.

Diefstal tablet verzekeren

Ook diefstal zit in onze standaarddekking. Er moet sprake zijn van braakschade en/of geweld. Overval (met gebruik of dreiging van geweld) vallen ook binnen deze dekking.

Verlengde garantie tablet verzekeren

De fabrieksgarantie op je tablet kun je met deze module verlengen. CoverYou repareert of vervangt jouw tablet in het geval van een fabricage-fout.

VIP-pakket tablet

Met ons VIP-pakket krijg je een pick-up & return service. Je hoeft je tablet niet op te sturen naar ons, maar we halen en brengen jouw tablet op. Ook bij schade die valt onder fabrieksgarantie handelen we dit voor je af. Bij een probleem komt een koerier je toestel dus ophalen. No worries.

Tablet verzekeren betaling per maand of per jaar

Onze tabletverzekering kun je afsluiten per maand en per jaar. Bij een maandelijkse betaling wordt het bedrag automatisch afgeschreven van je rekening. Bij een betaling per jaar kun je kiezen voor iDeal-betaling of betaling via automatische incasso.

Tablet verzekerd tegen nieuwwaarde

Met een tabletverzerkering van CoverYou ben je verzekerd tegen de nieuwwaarde van je toestel in natura. Als je tablet total loss is, dan krijg je dus hetzelfde toestel van ons. Je hebt dan geen afschrijving op je apparaat.

Zakelijke tablet verzekeren

Ook je zakelijke tablet kun je via CoverYou verzekeren. Je ontvangt dan een factuur op naam van je bedrijf en de kosten worden van je zakelijke rekening afgeschreven. Je kunt je bedrijfsnaam doorgeven in het afsluitproces.

Studenten tabletverzekering

Onze goedkope tabletverzekering is erg geschikt voor studenten. Je kunt ervoor kiezen om de automatische incasso op de 26e te laten afschrijven wanneer je net studie-financiering hebt gekregen.

Waarom tablet verzekeren?

Heerlijk om met je tablet op de bank te zitten en te surfen terwijl je televisie kijkt. Maar ook op je werk kan een tablet handig zijn. Een barst in je scherm is alleen erg vervelend bij het kijken van filmpjes op je tablet. De kosten voor het repareren van een tabletscherm liggen vaak erg hoog, want het scherm bevat elektronica. Daarom is het verstandig om je tablet te verzekeren. Naast val- en stootschade kun je je tablet ook verzekeren tegen een hoop andere zaken. Bij CoverYou kies je zelf wat je wilt verzekeren. Kies zelf of je de verlengde garantie erbij wilt afsluiten. Zo bepaal je zelf wat je betaalt én waar je voor verzekerd bent. Ook onderweg ben je verzekerd bijvoorbeeld voor waterschade. Een glas limonade over je tablet is zo gebeurd en vaak overleeft je tablet dit niet. Gebruik onbezorgd je tablet met een tabletverzekering.