tablet

Tablet verzekeren

Vanaf €5,49 p/m standaard valschade, waterschade én ondeskundig gebruik gedekt. Betaal per maand. Kies hieronder je tablet om de premie te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Te verzekeren tot 12 maanden na koop.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Goedkope tabletverzekering vanaf € 5,49 per maand

Vanaf €5,49 per maand ben je verzekerd tegen valschade én waterschade. Dit valt allemaal binnen onze ruime dekking tegen een scherpe permie. Ken je onze iPadverzekering en Samsung Galaxy tabletverzekering al?

Phablet verzekeren

Wil je jouw phablet verzekeren? Als je kunt bellen met je toestel, dan kun je onze telefoonverzekering afsluiten. Zoek per merk of per model jouw phablet op. Bekende phablets zijn de iPhone 6 Plus, de Samsung Galaxy Note 3 en de HTC One M9. Deze phablets verzeker je direct via onze website.

Tablet/Laptop 2-in-1 verzekeren

Heb jij een convertible laptop gekocht waarbij je het scherm kunt losklikken van het toetsenbord? Dan heb je een 2-in-1 laptop gekocht. Als het toetsenbord standaard meegeleverd wordt bij de aankoop, dan is er sprake van een laptop die je kunt verzekeren met onze laptopverzekering. Heb je een tablet gekocht waar je optioneel een toetsenbord aan kunt koppelen, zoals de Surface Tab Pro 3? Dan is sprake van een tablet. Ook kun je kijken naar de schermgrootte. Meestal zijn de 2-in-1 laptops groter dan de tablets. De naam van de fabrikant speelt voor ons ook mee. Twijfel je of je een tablet of een laptop hebt? Neem dan contact op en wij hebben direct het antwoord voor je.

Waterschade tablet verzekeren

Limonade over je tablet kan gebeuren en meestal overleeft je tablet dat niet. CoverYou heeft daarom in de basisdekking waterschade opgenomen.

Diefstal tablet verzekeren

Je kunt je tablet bij ons tegen diefstal verzekeren.

Tablet verzekeren betaling per maand

Onze tabletverzekering kun je afsluiten per maand. Bij een maandelijkse betaling wordt het bedrag automatisch afgeschreven van je rekening. 

Zakelijke tablet verzekeren

Ook je zakelijke tablet kun je via CoverYou verzekeren. Je kunt je bedrijfsnaam doorgeven in het afsluitproces.

Studenten tabletverzekering

Onze goedkope tabletverzekering is erg geschikt voor studenten.

Waarom tablet verzekeren?

Heerlijk om met je tablet op de bank te zitten en te surfen terwijl je televisie kijkt. Maar ook op je werk kan een tablet handig zijn. Een barst in je scherm is alleen erg vervelend bij het kijken van filmpjes op je tablet. De kosten voor het repareren van een tabletscherm liggen vaak erg hoog, want het scherm bevat elektronica. Daarom is het verstandig om je tablet te verzekeren. Naast val- en stootschade kun je je tablet ook verzekeren tegen een hoop andere zaken. Bij CoverYou kies je zelf wat je wilt verzekeren.