tablet

Apple Tablet verzekeren

iPad verzekeren vanaf €5,49 p/m standaard valschade, waterschade én diefstal gedekt. Verlengde garantie optioneel. Betaal per maand of per jaar. Kies hieronder je iPad om de premie te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Te verzekeren tot 12 maanden na koop.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

iPad verzekeren

Betaalbare je iPad verzekeren tegen een uitgebreide premie. Standaard gedekt zijn waterschade, diefstal en valschade. Een barst in het scherm valt dus binnen de standaarddekking. Ook een kop koffie over je iPad heen is gedekt met onze verzekering.

Voor de verschillende modellen van de iPad Air kun je een verzekering afsluiten. We maken een onderscheid tussen de modellen, omdat hier een prijsverschil in zit. Dit zie je weer terug in de prijs van sommige tablets omdat CoverYou met staffels werkt. Kijk onder Instellingen > Algemeen > Informatie om te zien welke iPad je precies hebt.

iPad Air verzekeren

De iPad Air wordt ook wel de iPad 2 genoemd, dus als je deze iPad hebt dan kies je iPad Air 2 in ons overzicht. Dit is de ‘grote’ iPad, maar heeft nog geen Touch ID zoals de iPads vanaf eind 2014. Deze iPad is 9,7 inch.

iPad Air 2 verzekeren

Je kunt de iPad Air 2 herkennen aan de Touch ID, waarmee je met je vingerafdruk het scherm kunt openen. Ook is deze variant van de Air dunner dan de iPad air 1 en heeft een snellere processor. Deze iPad is 9,7 inch.

iPad Mini verzekeren

Dit is de kleinere iPad van 7,9-inch en hiervan zijn 3 varianten; iPad Mini 1, iPad mini 2 en de iPad mini 3. De resolutie, processor en het gewicht verschillen tussen de verschillende varianten. Ga je je iPad mini verzekeren dan kun je dat gemakkelijk en snel doen via CoverYou. Bekijk het overzicht om te zien welke iPad je hebt.

iPad scherm verzekeren

Onze verzekering dekt in de basispremie schade aan je scherm. Je kunt ook onze andere Apple verzekeringen afsluiten; iPhone verzekering en Macbook verzekering.