tablet

Lenovo Tablet verzekeren

Lenovo tablet verzekeren? Vanaf €5,49 p/m standaard valschade, waterschade én diefstal gedekt. Verlengde garantie optioneel. Betaal per maand of per jaar. Kies hieronder je tablet om de premie te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Te verzekeren tot 12 maanden na koop.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Lenovo tablet verzekeren

Lenovo tabletverzekering voor Android tablets, Windows tablets en convertibles van Lenovo. Onze verzekering is direct online af te sluiten vanaf €5,49 per maand en betaal je per jaar dan krijg je ook nog korting! Onze verzekering is niet alleen goedkoop, maar heeft ook een ruime dekking. Je bent namelijk verzekerd tegen diefstal, waterschade én valschade. Als er per ongeluk dus iets gebeurt met jouw tablet dan ben je verzekerd.

Lenovo Yoga tablet verzekeren

De Lenovo Yoga tablet draait op Android en de serie bestaat uit een 8-inch en een 10-inch toestel. Wil jij deze tablet verzekeren? Dan kun je hier direct een verzekering afsluiten.
De ThinkPad en Miix tablets draaien op Windows. Deze tablets bestaan uit een 8-inch, 10-inch en 11-inch variant. Je kunt zowel de Windows en de Android tablets verzekeren via CoverYou.nl. Ook bieden wij tabletverzekering aan voor andere merken en de Lenovo telefoonverzekering.