tablet

Samsung Tablet verzekeren

Samsung galaxy tab verzekeren? Vanaf €5,49 p/m standaard valschade, waterschade én diefstal gedekt. Verlengde garantie optioneel. Betaal per maand of per jaar. Kies hieronder je tablet om de premie te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Te verzekeren tot 12 maanden na koop.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Samsung tablet verzekeren

CoverYou biedt een betaalbare verzekering voor Samsung tablets aan. Je bent gedekt tegen waterschade, diefstal en val- en stootschade aan je tablet. Tablets liggen vaak op de bank en als een kind (of een volwassene ;)) op de bank springt dan kan die tablet er wel eens afvliegen. Daarom sluit je een verzekering af want Netflix kijken op je Samsung tablet is een stuk lastiger met 1000 barsten in het scherm.

Samsung tablet verzekering afsluiten

Via onze website kun je direct je Samsung tablet verzekering afsluiten. Je bent verzekerd tegen brandschade, waterschade, valschade en diefstal. Een ruime dekking voor een scherpe prijs. Klik op een van onze tablet om direct de prijs voor jouw tablet te zien.

Samsung Galaxy Tab verzekeren

De Galaxy Tab S is uitgebracht in de zomer van 2014 en heeft als eerst tablet vingerafdrukscanner. Er zijn verschillende groottes van schermen te koop en alle varianten zijn online te verzekeren via CoverYou.nl.

Samsung Galaxy Note verzekeren

De Galaxy Note heeft een snapdragon-chip en 3GB aan werkgeheugen. De achterkant van deze tablet is van kunstleer en dat geeft de Note 10.1 een chique uitstraling. Verzeker deze Android tablet door jouw tablet te zoeken.