mobile

Apple Telefoon verzekeren

iPhone verzekeren Vanaf €5,49 p/m voor valschade zoals gebroken scherm, waterschade en roof & inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op zichtbare plaats). Kies hieronder jouw telefoon om direct de premie te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Te verzekeren tot 12 maanden na koop.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

iPhone verzekeren

Betaalbare je iPhone verzekeren tegen diefstal, gebroken scherm en meer? Bij CoverYou kun je verschillende modellen verzekeren. Makkelijk en snel online verzekerd via onze website. Je kunt je iPhone tot 12 maanden na aanschaf verzekeren. We kijken hiervoor naar de datum op de bon.

iPhone verzekering afsluiten

Via onze website kun je direct online je iPhone verzekeren. CoverYou heeft ook een Apple macbook verzekering en een iPad verzekering.

iPhone scherm verzekerd

Wanneer je je telefoon per ongeluk laat vallen en je hebt een barst in je scherm dan is dit verzekerd binnen onze iPhone verzekering. Dit geldt voor alle toestellen. Je iPhone overleeft waarschijnlijk een flinke regenbui of een glas water niet en daarom kun je bij ons waterschade (of elke andere vloeistof) verzekeren.

iPhone 5S verzekeren

De iPhone 5S en de iPhone 5C verzekering is geschikt voor alle modellen. Weet je niet hoeveel geheugen je hebt? Dit kun je vinden onder informatie in je telefoon.

iPhone 5c verzekeren

Met de felle kleuren op de achterkant is de iPhone 5C een leuke verschijning. Je wilt daarom niet met een gebroken scherm rondlopen. Daarom verzekeren wij alle kleuren en alle modellen van de iPhone 5C.

iPhone 7 verzekeren

Het prachtige model van de iPhone is even mooi als prijzig. Daarom kun je dit toestel zowel in wit, spacegrey en goud verzekeren bij ons. Je bent verzekerd voor de nieuwwaarde van je toestel. Een Retina scherm van een iPhone vervangen is erg prijzig en daarom is het verstandig om een iPhone 7 verzekering af te sluiten.

iPhone 7 plus verzekeren

Het paradepaardje van Apple is de grote iPhone 7 Plus. We zullen ‘Bend-gate’ niet noemen, maar met het fantastische scherm heb je een kleine iPad bij je en dit werkt goed voor het kijken van YouTube filmpjes of lekker Facebooken op de bank. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje en met de prijs van € 1.129 voor de 256GB editie wil je liever niet onverzekerd rond lopen met je iPhone.

JJe bent zowel binnen als buitenshuis verzekerd voor schade aan je iPhone 6 Plus, ook in het buitenland. Ook je zakelijke iPhone kun je verzekeren. Bekijk hier onze iPhone 7 Plus verzekering.