mobile

Apple Telefoon verzekeren

iPhone verzekeren vanaf €6,99 p/m voor valschade zoals gebroken scherm. Waterschade, diefstal slechts € 1,5 p/m extra. Betaal per maand of per jaar. Kies hieronder jouw iPhone om direct de premie te zien.

  • Maandelijks opzegbaar.
  • Te verzekeren tot 6 maanden na koop.
  • Verzekerd voor nieuwwaarde
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 15.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 30 jaar

Vragen? Bel 088-0071007

iPhone verzekeren

Betaalbare je iPhone verzekeren tegen diefstal, gebroken scherm en meer? Bij CoverYou kun je verschillende modellen verzekeren. Makkelijk en snel online verzekerd via onze website. Je kunt je iPhone tot 6 maanden na aanschaf verzekeren. We kijken hiervoor naar de datum op de bon. In sommige gevallen kunnen we een uitzondering maken, indien je kunt aantonen dat je telefoon intact is en werkt.  De iPhoneverzekering kun je afsluiten per jaar of per maand. Kies je de maandbetaling dan kun je de verzekering opzeggen per einde van de kalendermaand. Indien je betaalt per jaar dan krijg je korting, omdat wij maar eenmalig een betaling hoeven te registreren.

iPhone verzekering afsluiten

Via onze website kun je direct online je iPhone verzekeren. CoverYou heeft ook een Apple macbook verzekering en een iPad verzekering.

iPhone scherm verzekerd

Wanneer je je telefoon per ongeluk laat vallen en je hebt een barst in je scherm dan is dit verzekerd binnen onze iPhone verzekering. Dit geldt voor alle toestellen. Je iPhone overleeft waarschijnlijk een flinke regenbui of een glas water niet en daarom kun je bij ons waterschade (of elke andere vloeistof) verzekeren.

iPhone 5S verzekeren

De iPhone 5S en de iPhone 5C verzekering is geschikt voor alle modellen. Weet je niet hoeveel geheugen je hebt? Dit kun je vinden onder informatie in je telefoon.

iPhone 5c verzekeren

Met de felle kleuren op de achterkant is de iPhone 5C een leuke verschijning. Je wilt daarom niet met een gebroken scherm rondlopen. Daarom verzekeren wij alle kleuren en alle modellen van de iPhone 5C.

iPhone 6 verzekeren

Het prachtige nieuwe model van de iPhone is even mooi als prijzig. Daarom kun je dit toestel zowel in wit, spacegrey en goud verzekeren bij ons. Je bent verzekerd voor de nieuwwaarde van je toestel. Een Retina scherm van een iPhone vervangen is erg prijzig en daarom is het verstandig om een iPhone 6 verzekering af te sluiten.

iPhone 6 plus verzekeren

Het paradepaardje van Apple is de grote iPhone 6 Plus. We zullen ‘Bend-gate’ niet noemen, maar met het fantastische scherm heb je een kleine iPad bij je en dit werkt goed voor het kijken van YouTube filmpjes of lekker Facebooken op de bank. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje en met de prijs van € 999 voor de 128GB editie wil je liever niet onverzekerd rond lopen met je iPhone.

Je bent zowel binnen als buitenshuis verzekerd voor schade aan je iPhone 6 Plus, ook in het buitenland. Ook je zakelijke iPhone kun je verzekeren. Bekijk hier onze iPhone 6 Plus verzekering.