mobile

Asus Telefoon verzekeren

Asus telefoon verzekeren? Vanaf €6,99 p/m voor valschade zoals gebroken scherm. Waterschade, diefstal, afkoop eigen risico en leentoestel € 1,5 p/m extra. Betaal per maand of per jaar. Kies hieronder jouw telefoon om direct de premie te zien.

  • Maandelijks opzegbaar.
  • Te verzekeren tot 6 maanden na koop.
  • Verzekerd voor nieuwwaarde
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 15.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 30 jaar

Vragen? Bel 088-0071007

Asus telefoon verzekeren

Asus telefoonverzekering vanaf € 6,99 per maand voor schade aan je smartphone. Optioneel te verzekeren tegen waterschade, diefstal en een leentoestel als de reparatie van je smartphone te lang duurt.

Asus heeft met de FonePad 7 een prachtig toestel neergezet. dat een hoogwaardig 7-inch scherm heeft. Het toestel draait op Android. Je kunt dit toestel verzekeren voor de basisdekking of je kunt kiezen voor een meer uitgebreide dekking. Je kiest dus zelf waar je voor verzekert en zo betaal je nooit teveel voor jouw verzekering.

De PadPhone kun je inschuiven in een tablet en de rekenkracht kun je zo meenemen in je zak. Een innovatief concept van Asus waar wij veel van verwachten. De schade aan je toestel wil je natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben, want deze module is juist de rekenkracht van al je apparaten. De Asus telefoons draaien op het Android systeem.

Asus telefoon verzekeren tegen diefstal

Sluit de module diefstalverzekering af en je bent ook verzekerd tegen diefstal van jouw smartphone.