mobile

HTC Telefoon verzekeren

HTC telefoon verzekeren? Vanaf €5,49 p/m voor valschade zoals gebroken scherm, waterschade en roof & inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op zichtbare plaats). Kies hieronder jouw telefoon om direct de premie te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Te verzekeren tot 12 maanden na koop.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

HTC telefoon verzekeren

CoverYou biedt een voordelige premie om je HTC telefoon te verzekeren. Je kunt alle modellen van HTC direct verzekeren via onze website. HTC maakt twee types smartphones: Nexus telefoons voor Google en de eigen lijn van HTC telefoons. Alle HTC telefoons draaien op het Android besturingssysteem en hebben een mooie touchscreen scherm. Dit soort schermen beschadigen echter wel snel op het moment dat je je smartphone laat vallen.

HTC smartphone verzekeren

Direct online afsluiten? Zoek je GSM op en je kunt dit direct verzekeren via de website. We hebben aparte verzekeringen aangemaakt per HTC type, zodat je nooit teveel betaalt. De premie is gekoppeld aan de prijs van het toestel en daarom zie je verschillende bedragen voor verschillende modellen. Je kunt jouw telefoon verzekeren tot 12 maanden na aanschaf van je telefoon.

HTC One M9 verzekeren

In 2015 heeft HTC met de One M9 een definitieve terugkeer gemaakt, want dit toestel komt qua design en formaat overeen met zijn voorganger, maar technisch is dit een superieure smartphone. De M9 heeft een camera van maar liefst 20 megapixel. Je kunt de HTC verzekeren als je deze zelf los hebt gekocht, maar ook als je het toestel bij een abonnement erbij hebt gekregen.

HTC One M8 verzekeren

Het topmodel van HTC van 2014 is de One M8. Deze aluminium telefoon is voorzien van een betere camera en hardware dan zijn voorganger. De M8 draait op Android en kun je afsluiten met verschillende telecom-providers.

HTC One Mini 2 verzekeren

Half mei 2014 is de One Mini 2 uitgebracht. Dit compactere toestel draait op Android en heeft een 4,5 inch scherm. De smartphone is wel wat dikker dan de M8 en de M9.

HTC zakelijk verzekeren

Heb jij je HTC bij een zakelijke verzekering afgesloten? Ook dan kun je je GSM verzekeren bij ons. Dit kan direct via de website. In stap 2 kun je je bedrijfsnaam opgeven.