mobile

LG Telefoon verzekeren

LG telefoon verzekeren? Vanaf €5,49p/m voor valschade zoals gebroken scherm, waterschade en roof & inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op zichtbare plaats). Kies hieronder jouw telefoon om direct de premie te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Te verzekeren tot 12 maanden na koop.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

LG telefoon verzekeren

LG heeft een brede reeks aan verschillende telefoons. Voordelig je LG telefoon verzekeren doe je op onze website. Je kunt direct een verzekering afsluiten in 2 minuten. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen smartphones. De topmodellen van LG, zoals de G3 en de LG Spirit zijn een stuk duurder dan de meer betaalbare modellen van LG. Bij CoverYou kun je bijvoorbeeld de LG L90 verzekeren tegen een scherpe prijs. Ook de de LG L50 verzekeren is voordelig bij CoverYou. Dit komt omdat onze premie gekoppeld is aan de prijs van jouw mobiele telefoon. Zo betaal je dus nooit teveel.

LG maakt zelf een onderscheid tussen basic phones en smartphones. De basic phones hebben een stijlvolle vormgeving, maar minder mogelijkheden en niet de beste camera’s bijvoorbeeld.

De LG smartphone verzekering van CoverYou dekt verschillende soorten schades. We hebben de verzekering opgebouwd met modules, zoals je gemakkelijk zelf kunt kiezen wat je wel en niet wilt verzekeren. Wil je bijvoorbeeld diefstal niet verzekeren? Dan zet je deze module simpel uit in het afsluiten van jouw telefoonverzekering. Standaard-dekking bevat bij voorbeeld valschade en stootschade, zoals een gebroken scherm. Dit is de meest voorkomende schade en daarom is dit onze basisdekking. Je kunt zelf kiezen voor meer opties, het afkopen van het eigen risico bij schade. Bekijk onze modules in stap 1 van het afsluiten van je telefoonverzekering. Ook de LG G Flex 2 verzeker je voordelig bij CoverYou.