mobile

Nokia Telefoon verzekeren

Nokia telefoon verzekeren? Vanaf €1,99 p/m voor valschade zoals gebroken scherm, waterschade en roof & inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op zichtbare plaats). Betaal per maand of per jaar. Kies hieronder jouw telefoon om direct de premie te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Te verzekeren tot 12 maanden na koop.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Nokia telefoon verzekeren

Nokia maakt vrolijk gekleurde smartphones die draaien op het Windows besturingssysteem.  Nokia is in Nederland bekend van de 3310, de iconische mobiele telefoon. Daarna maakte Nokia een aantal zakelijke toestellen die goed in de smaak vielen. De Scandinavische elektronicafabrikant liet daarna met de smartphones wat steken vallen, maar is inmiddels overgenomen door Microsoft en is weer helemaal terug met de Lumia smartphones. Deze telefoons zijn zo populair in Nederland dat wij een speciale Nokia telefoonverzekering hebben ontwikkeld. Deze polis dekt tegen de meest voorkomende schades, zoals schade door vallen en stoten. Omdat niet al onze klanten andere schades wilden verzekeren hebben we gekozen voor een module-opbouw. Je kiest zelf welke modules je wilt afsluiten en zo betaal je nooit te veel.

Verzekerd tegen alle vormen van onverwachte schade! Door vochtschade is je telefoon vaak total loss en bij een mooie nokia lumia telefoon zorgt dat voor een financiële tegenvaller. Ook kun je additioneel het eigen risico afkopen dat je betaalt bij een schade. Kan je niet zonder je smartphone? Alle lumia toestellen zijn direct online te verzekeren via onze site in 3 makkelijke stappen.