mobile

Nokia Telefoon verzekeren

Nokia telefoon verzekeren? Vanaf €6,99 p/m voor valschade zoals gebroken scherm. Waterschade, diefstal, afkoop eigen risico en leentoestel € 1,5 p/m extra. Betaal per maand of per jaar. Kies hieronder jouw telefoon om direct de premie te zien.

  • Maandelijks opzegbaar.
  • Te verzekeren tot 6 maanden na koop.
  • Verzekerd voor nieuwwaarde
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 15.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 30 jaar

Vragen? Bel 088-0071007

Nokia telefoon verzekeren

Nokia maakt vrolijk gekleurde smartphones die draaien op het Windows besturingssysteem.  Nokia is in Nederland bekend van de 3310, de iconische mobiele telefoon. Daarna maakte Nokia een aantal zakelijke toestellen die goed in de smaak vielen. De Scandinavische elektronicafabrikant liet daarna met de smartphones wat steken vallen, maar is inmiddels overgenomen door Microsoft en is weer helemaal terug met de Lumia smartphones. Deze telefoons zijn zo populair in Nederland dat wij een speciale Nokia telefoonverzekering hebben ontwikkeld. Deze polis dekt tegen de meest voorkomende schades, zoals schade door vallen en stoten. Omdat niet al onze klanten andere schades wilden verzekeren hebben we gekozen voor een module-opbouw. Je kiest zelf welke modules je wilt afsluiten en zo betaal je nooit te veel.

Kies uit de modules waterschade om schade door een kop koffie of een flinke regenbui te verzekeren. Door vochtschade is je telefoon vaak total loss en bij een mooie Nokia Lumia telefoon zorgt dat voor een financiële tegenvaller. Ook kun je additioneel het eigen risico afkopen dat je betaalt bij een schade. Kan je niet zonder je smartphone? Kies dan de module leentoestel, zodat je tijdens de reparatie een vervangend toestel krijgt. Alle Lumia toestellen zijn direct online te verzekeren via onze site in 3 makkelijke stappen.