mobile

Samsung Telefoon verzekeren

Samsung telefoon verzekeren? Vanaf €5,49 p/m voor valschade zoals gebroken scherm, Waterschade en roof & inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op zichtbare plaats). Kies hieronder jouw telefoon om direct de premie te zien.

  • Direct online afsluiten.
  • Te verzekeren tot 12 maanden na koop.
  • Directe ingaande verzekeringsdekking vanaf de aanvraagdatum.
  • Ook zakelijk te verzekeren

Meer dan 4.000.000 tevreden
klanten gingen u voor

Wij bestaan al
meer dan 50 jaar

Vragen? Bel 088 2500 630

Samsung telefoon verzekeren

Betaalbare verzekeringen voor Samsung telefoons met een ruime dekking. Samsung telefoons zijn de meest populaire telefoons op het moment. Met de verschillende modellen zit er voor iedereen wel wat tussen. Omdat er een flink prijsverschil zit tussen de topmodellen en de meer betaalbare varianten hebben wij onze prijzen daar ook op aangepast. Kies je toestel en je ziet direct de premie voor jouw toestel. Je kunt een korting krijgen als je per jaar betaalt.

Je kunt bij ons alle toestellen verzekeren, van een van de populaire telefoons zoals de Galaxy S3 afsluit of een van de nieuwere topmodellen als een Galaxy Note of Galaxy Edge de prijs is aangepast op onze staffels zodat je niet teveel betaalt.

Wanneer je je Samsung telefoon gaat verzekeren dan ben je standaard verzekerd tegen val- en stootschade zoals een gebroken scherm, waterschade en roof & inbraak (ook uit een afgesloten motorvoertuig, mits niet op zichtbare plaats). Je kunt diefstaldekking en met en zonder eigen risico zelf aan- en uitzetten tijdens het afsluiten van je verzekering.

Samsung Galaxy S5 verzekeren

De Galaxy S5 is het vlaggenschip van Samsung van 2014 en dit toptoestel beschikt over een 5,1 inch SUPER-AMOLED full-HD scherm en heeft een 16 megapixel camera. Een full-HD scherm vervangen is prijzig en maar binnen onze polis ben je gedekt voor deze kosten.

Samsung Galaxy S6 verzekeren

De Galaxy S6 heeft een 5,1 inch-scherm met QHD-resolutie. Hierdoor heeft het toestel een indrukwekkende pixeldichtheid van 577 ppi, waardoor afzonderlijke pixels onmogelijk te onderscheiden zijn. Dit high-end toestel is het vlaggenschip van Samsung voor 2015. Je kunt een verzekering voor de Samsung Galaxy S6 afsluiten via onze website.

Samsung Galaxy Edge verzekeren

Ook de Edge modellen van Samsung kun je verzekeren via onze website. Het scherm loopt over beide zijkanten van de smartphone. De Galaxy S6 Edge heeft een 5,1 inch super AMOLED-scherm met QHD-resolutie.